jQuery(function($){ $('.logo_container a').attr('href','http://www.keviep.hu/palyazat/'); });

Technológiai fejlesztés a KEVIÉP Kft. telephelyén

2022/04/21

Sajtóközlemény

 

Technológiai fejlesztés a KEVIÉP Kft. telephelyén

 

2022 / 04 / 21

A KEVIÉP Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2020. októberében 107,36 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt keretében megvalósult eszközbeszerzéshez kapcsolódó fejlesztés eredményeként a cég az eddiginél nagyobb eredményt ért el, illetve stabilitása is növekedett. A projekt eredményeként az új technológia hosszú távon hozzájárul a cég fejlődéséhez..

A KEVIÉP Kft. 51 éves fővállalkozói fennállása alatt, illetve generálkivitelezői formában számos épített ipari- és kommunális létesítményeket, közintézményeket, kereskedelmi egységeket, lakossági szolgáltatási, multifunkcionális létesítményeket; valósított meg infrastrukturális beruházásokat, környezetvédelmi projekteket – nemzetközi kapcsolataink révén számos országban. Munkánkat a szakma több alkalommal Építőipari Nívódíjjal és Építőipari Mesterdíjjal ismerte el.

A projekt keretében megvalósuló eszközbeszerzéshez kapcsolódó fejlesztés eredményeként az eddiginél nagyobb eredményt érhettünk el, illetve stabilitásunk is növekedett. A projekt eredményeként az új gépek beszerzése hosszú távon hozzájárult a cég fejlődéséhez. A kor piaci igénye megkövetelte egy vállalkozástól a több lábon állást. A beruházással olyan eszközök beszerzése valósult meg, amely vállalkozásunknál a támogatási kérelem benyújtásakor nem állt rendelkezésre, vagy már elavult, korszerűtlen és beszerzése révén a vállalkozásunknál kapacitásbővítést, technológiai megújulást eredményezett, illetve jelenlegi tevékenységünkhöz kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés következett be. Éppen ezért jelenlegi fejlesztésünk céljaként megvalósult a Darupálya és híddaruk beszerzése. Cégünk tevékenységéből adódóan szükségünk volt a darupálya cseréjére ill. új darukra, az általunk gyártott nagy súlyú termékek mozgatására. A jelenlegi 5t-s daru helyett az új, beszerzendő daruk 6,3t árut képesek mozgatni. Mivel a gyártott termékek volumene nőtt az elmúlt években, a 2-2 daru használata lehetővé tette, hogy a két munkaterületet lefedjük, ezáltal az állásidőket csökkenteni tudtuk. FOM CNC megmunkáló központtal gépüzemünkben a kisebb meneteléseket, perselyeket, csapszegeket saját munkában tudtuk megoldani, ezzel csökkentve a kiadott munka mennyiségét árban és időben egyaránt. Mitsubishi targoncák a gyártócsarnokon belül vannak használva, ami nagyban megkönnyíette az anyagok mozgatását. Hatékonyabb munkavégzés, precízebb, pontosabb kivitelezést értünk el az új, különböző munkákhoz alakítható és mozgatható Demmeler hegesztőasztalokkal.

Pályázatunkban továbbá beszerzésre került: LEICA lézerszintező, NTC RZ-172 Aljzatvágó,NTC VVV 600/12HE Vibrohenger,NTC VVV 700/22HE Vibrohenger,Bernardo DS 300S Kettős köszörű álvánnyal,Bernardo DMT 16 V Asztali fúrógép,Honda TR-7E AVR és TR-15 AVR Áramfejlesztők,JIP 3M/6,5 Zagyszivattyú,Stihl TS 800 Gyorsdaraboló,Wacker BS 60-2 Döngölőbéka és Bernardo Proficenter 700 Top megmunkáló központ. Ezen eszközök cégünk technológiai megújulását eredményezte.

Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-01030

 

További információ kérhető:

Miklóssy Máté, marketing manager
+36 20 468 3205
miklossy.mate@keviep.hu


.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux